27 januar 2007

Middag, singstar og kake!Tirsdag 23. januar lagde Karen og jeg middag til Maria, Catarina og Besnica (de tre portugisiske studentene som går i Comparing Childhoods klassen oss). Vi lagde kjøttkaker i brun saus, maten var vellykket og etterpå ble det tid for Singstar. Siw og Thomas kom også:) Det ble en kjempekoselig kveld, med mye latter og sang:) Siden Siw hadde bursdag, ble det selvfølgelig også bursdagskake (sjokoladekake), godt med kake ja, nam, nam:)

Maria, Catarina og Besnica har invitert Karen og meg middag hos seg når de kommer tilbake til Portugal, de skal da lage ba
calao til oss, blir spennende det jeg (og jeg som er åå glad i fisk da *host,host*). Men det blir uansett spennende og smake noe nytt, er nok helt annet enn hvordan bacalao er her i Norge. Gleder meg! :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

hey,hey darlin'!:)
kjempe fin side du har ordnet deg:) og bilde av meg å greier,tihi!!:)håper å få lest masse portugal info pluss pluss;);)
klemz:):)

Tina sa...

Hei Hildemor, og grattis med kjempefin blogg! :) Så at du hadde linka sia mi på din side, så skal gjøre det samme. HERREGUD, vi drar snart! Blir råartig å følge med på Lisboa-oppholdet dåkkers. Puss och kram!

Hazel sa...

Takk, takk Siw:)

Hazel sa...

Blir spennende dette ja Tina!