17 februar 2007

Karneval!


I dag hadde vi karneval i barnehagen. Måtte no ta mange bilder da ja! Karen og jeg kledde oss ut som feer, karen i lilla parykk og jeg i grønn! Med grønn leppestift :S Både barn og ansatte hadde kledd seg ut. Siden barnehagen vi er i praksis i er veldig fattig hade mange hjemmelaga kostymer, som var både artige og kreative. Men det var også mange som hadde kostymer som var kjøpt, enten var de ny eller bukt tidligere/arvet. Mye fint var det no ihvertfall=)













En av førskolelærerne leste også ei bok for barna, som fulgte konsentrert med (noen satt i bakgrunnen og lekte seg). Det var også populært å leke med konfetti og serpentiner!











De hadde også noen partyleker. Den ene konkurransen gikk ut på de gjemte ett hvitt drops i et fat med hvetemel. To og to konkurerte med hverandre om hvem som fant kula først. Karen og jeg måtte også prøve, Karen vant! Var morsomt ja!











Da vi var ferdig på jobb for dagen, tok Karen og jeg metro'n hjem, i kostymene! Gjett om vi fikk mange rare blikk, hehe!!! Men artig hadde vi no det ihvertfall!

2 kommentarer:

Anonym sa...

du var veeeeldig fin med grønt hår hilde,tihi:p

Mikkelsen Lea sa...

så morsomt det så ut !!